Shiten Banesat në Kompleksin Çlirimi Group afër rrethit në Fushë Kosovë. Banesat janë me ngrohje qëndrore, parking nëntoksor, furnizim me ujë 24 ore, internet dhe sistem kabllovik të integruar ne çdo banesë, ka 2 ashensor, banesat janë duke u ndërtuar me cilësi të lartë dhe përkujdesje 24 orë nga shtëpiaku i ndërtesës.
Çmimet shumë të volitshme duke filluar nga 27,650 euro per banesë, për pagesa në avans jepet zbritje e konsiderueshme. Poashtu është edhe mundësia e pagesës periodike me afate, për informata mund të drejtoheni ne zyrën për shitje të banesave e cila gjendet në Kompleksin Çlirimi Group çdo ditë nga ora 9:00 deri 18:00, ose na kontaktoni ne tel 045 502 782. ose mund të na shkruani ne email info@clirimi.com